Højbjergs konkurrent får lang karantæne

Johannes Geis får her rødt kort for sin voldsomme tackling i weekenden. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Pierre-Emile Højbjerg fik efter lang tids kamp på træningsbanerne endelig sin første startplads for Schalke 04 i Bundesligaen denne weekend.

Og selv om klubben tabte til Borussia Mönchengladbach, og Pierre-Emile Højbjerg blev skiftet ud i anden halvleg, synes vejen til flere startpladser at være blevet nemmere.

Således er en af den danske landsholsspillers direkte konkurrenter til midtbanen i Schalke 04 Johannes Geis mandag blevet idømt fem spilledages karantæne fra 1-3-nederlaget til Borussia Mönchengladbach.

 

Kun to minutter efter, at Pierre-Emile Højbjerg var skiftet ud, stemplede Geis nemlig sin modstander André Hahn lige under knæet med støvleknopperne forrest, og den voldsomme tackling resulterede i et brud på skinnebenet og skader på menisken hos Hahn, som ventes ude i lang tid. Samt selvfølgelig et rødt kort til Johannes Geis.

Nu kan Johannes Geis også selv se frem til en del tid på sidelinjen med de fem dages spillekarantæne fra det tyske fodboldforbund, DFB. Derudover skal Geis punge ud og betale en bøde på 15.000 euro for forseelsen. Det svarer til lige omkring 112.000 kroner.

Johannes Geis har undskyldt over for André Hahn på Facebook.