Højbjerg scorede sit første Bundesliga-mål i nederlag

Pierre-Emile Højbjerg scorede sit første mål i Bundesligaen, da Augsburg tabte til Paderborn.
Læs mere
Fold sammen

27 bundesliga-kampe skulle der gå. Men så scorede han også et flot mål. Pierre-Emile Højbjerg fik endelig hul på scoringsbylden, da han scorede Augsburgs mål i 1-2-nederlaget til Paderborn.

Ved stillingen 1-0 til det nedrykningstruede hold Paderborn modtager Pierre-Emile Højbjerg bolden, dribler en mand og kanonerer derefter bolden i modsatte hjørne af målet.

Desværre for den danske landsholdsspiller var hans første mål i Bundesligaen ikke nok til at hente point mod Paderborn.

Til gengæld fik den klub, der ejer Pierre-Emile Højbjerg, Bayern München, taget endnu et skridt mod mesterskabet, da Pep Guardiolas mandskab hjemme hentede en sejr på 3-0 over Eintracht Frankfurt.

I denne Bundesliga-runde gjorde en tidligere dansk kending Oscar Wendt sig bemærket med et mål efter kun 27 sekunders spil mod Borussia Dortmund.

Lynscoringen var med til sænke Dortmund, der endte med at tabe kampen 1-3 til Borussia Mönchengladbach. Oscar Wendts mål var ikke engang det hurtigste mål, der i denne sæson er scoret mod Dortmund.

Den ære tilfalder Leverkusen, der gjorde det på ni sekunder. Samme Leverkusen hentede en vigtig sejr i kampen om Champions League-deltagelse i næste sæson, da klubben sænkede Kasper Hjulmands tidligere klub Mainz med 3-2.

Bayern München og Wolfsburg ligner sikre deltagere i Champions League, mens den sidste direkte plads ligger til enten Borussia Mönchengladbach eller Leverkusen. Næste hold i rækken, Schalke 04, fik nemlig kun 0-0 mod Freiburg og har 10 point op til Leverkusen inden de sidste syv runder.