Hobro tog point fra FC Midtjylland

Hobro nappede endnu engang point fra et af topholdene, da oprykkerne holdt liv i bronzedrømmen efter 0-0 mod FC Midtjylland.

Det var ikke den mest sindsoprivende fodboldkamp, mesterkabsfavoritterne fra FC Midtjylland og bronzebejlerne fra Hobro leverede mandag aften, hvor ingen af de to havde den fornødne skarphed.

FC Midtjylland stod for de største chancer i opgøret. I anden halvleg havde både Jesper Lauridsen og Jakob Poulsen bud efter føringsmålet.

Lauridsens hårde skud gav en ripost, som Poulsen ikke formåede at omsætte til mål. Den kyniske skarphed, der har kendetegnet midtjydernes successæson, var ikke til at finde i dette opgør.

Heller ikke Superliga-topscorer Martin Pusic kunne få bolden i Hobro-kassen, hvor målmand Jesper Rask spillede sig flot ud.

Midtjyderne havde vundet de to første opgør i sæsonen mod Hobro med samlet 8-1, men Hobro gav tilstrækkelig med modstand tredje gang til at holde kampen på 0-0.

Dermed har FC Midtjylland 12 point ned til FCK på andenpladsen, mens Hobro rykker forbi FC Nordsjælland op på 5.pladsen med tre point op til Randers på den bronzegivende 3. plads.