Hobro styrker defensiven for anden uge i træk

Hobro har indgået en aftale for de næste seks måneder med den 32-årige forsvarsspiller Michael Christensen.

Hobro: Hobro forstærker for anden uge i træk defensiven før forårets afgørende kampe om at sikre sig endnu en sæson i Superligaen.

Fodboldklubben har mandag indgået en aftale på seks måneder med Michael Christensen, der kommer fra den norske tippeligaklub Start på en fri transfer.

Michael Christensen er den anden spiller, der kommer til Hobro i vinterpausen. For en uge siden skiftede Viborgs forsvarsklippe Babajide Ogunbiyi til Hobro.

- Vi har i vinterpausen taget afsked med tre spillere på backpositionerne, så det har været naturligt at styrke truppen på dette område.

- I Michael Christensen har vi fundet en back, der ikke ligner vores nuværende backs, og samtidig kan han tilføre truppen en masse rutine og erfaring, forklarer Hobros sportschef, Jens Hammer Sørensen, til klubbens hjemmeside.

Michael Christensen, som også kan spille i midterforsvaret, har i spillet 137 kampe i Danmarks bedste fodboldrække for klubberne OB, Sønderjyske og FC Vestsjælland.

Kun tre Hobro-spillere i den 25 mand store trup har flere superligakampe i benene.

- Fra min tid i FC Vestsjælland og Sønderjyske ved jeg, hvad der skal til for at overleve i Superligaen. Det er en udfordring, der tænder mig, og jeg håber, jeg kan bidrage til at stabilisere forsvaret og bringe noget gejst og humør ind i truppen, siger Michael Christensen.

Den nye Hobro-back kender cheftræner Ove Pedersen fra sin tid i FC Vestsjælland.

- Det har helt klart haft indflydelse på min beslutning, da jeg har samme tilgang til fodbold som Ove.

- Herudover er jeg fascineret af den uimponerethed, som klubben har stået for siden oprykningen til Superligaen, og det passer ganske godt til det, som jeg står for.

Michael Christensen tog sammen med resten af Hobro-truppen hul på forårssæsonen, da den første træning blev indledt mandag.

Inden turneringsstarten 28. februar i Brøndby skal Hobro spille testkampe mod AaB, Sønderjyske, AGF og Eintracht Braunschweig samt på et ni dages træningsophold i Belek i Tyrkiet.

/ritzau/