Hobro slog Brøndby for tredje gang

fodboldbrondbyyy

Der blev spillet fodbold på Brøndby Stadion søndag aften. Rigtig fodbold med spil langs græsset og forholdsvis præcise afleveringer.

Det gjorde der, fordi Brøndby i ugens løb fik fjernet den grusgrav, klubbens bane i de seneste måneder mest har lignet, og i stedet erstattede den med en herlig, lækker bane af spritnyt rullegræs.

Så skulle man tro, at Brøndby ville folde sig ud mod Hobros mirakelmagere. Men sådan forløb det langtfra. I stedet vandt Hobro for tredje gang af tre mulige i denne sæson over Brøndby. Tidligere på sæsonen blev det to gange 3-0. Denne gang nøjedes oprykkerne med en sejr på 1-0.

Kampens enlige træffer kom fra Mads Jessens højrefod kort før pausen. Efter Hobro-topscorer Mads Hvilsom havde headet på overliggeren, landede bolden foran midtbanespilleren. Han tog et kort træk til højre og knaldede bolden ned i hjørnet uden for Brøndby-keeper Lukas Hradeckys rækkevidde.

Brøndby pressede igennem hele 2. halvleg på for en udligning og især i de sidste minutter trykkede hjemmeholdet på. Det gav udslag i flere chancer, men score kunne ingen af de uskarpe angribere.

Derfor rykker Hobro nu helt tæt på Brøndby. Blot et point er oprykkerne efter de blå-gule i den samlede stilling.