Hobro rykker på tredjepladsen med sejr over Randers

Hobro sejrede med 2-0 på hjemmebane i lokalopgøret mod Randers, der atter viste offensive mangler.

Læs mere
Fold sammen

Hobro. Hobro IK slog naboerne fra Randers FC med 2-0, da de to hold lørdag mødtes i Alka Superligaens fjerde spillerunde.

Med sejren rykkede oprykkeren Hobro op på en foreløbig tredjeplads, mens Randers fortsat blot har et enkelt point i bunden af rækken.

Gæsterne fra Randers startede ellers kampen bedst og fik presset hjemmeholdet godt i kampens første minutter.

Hobro levede derimod på omstillinger. Især den hurtige angriber Quincy Antipas skabte problemer for gæsternes defensiv.

Randers kom til et par gode muligheder midtvejs i første halvleg, men holdets offensive problemer blev atter udstillet, da først Marvin Pourie i fri position og herefter Saba Lobzhanidze misbrugte gode muligheder.

Bedst som et mål lurede til gæsterne, var det Hobro, der bragte sig foran efter knap en halv times spil. Den norske angriber Pål Alexander Kirkevold sparkede smukt et frispark direkte i kassen.

Målet ændrede ikke kampen, hvor Randers fortsat var dominerende, men ikke fik omsat spilovertaget til mål. Tættest på kom Marvin Pourie, da han headede på overliggeren efter 33 minutter.

Kampbilledet fortsatte efter pausen, hvor Randers forsøgte at åbne hjemmeholdets defensiv. Selv om Randers fik sat Hobro under pres i slutningen af kampen, var det atter Hobro der scorede.

Efter 82 minutter driblede højre backen Jesper Bøge ind i feltet og afsluttede smukt i det fjerne hjørne til slutresultatet 2-0.

Dermed er Hobro med syv point med helt fremme i ligaen, mens Randers fortsat blot har et enkelt point efter fire runder.

I næste runde skal Hobro atter deltage i et lokalopgør, når holdet på udebane møder AaB. Randers får besøg af Brøndby.

/ritzau/