Hobro får nyt stadion

Svend Møller Hansen, adm. direktør DS Gruppen i Hobro, storsponsor for Hobro IK og DS Arena i Hobro. Her på tilskuerpladserne før kampen mod Randers. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hobro fortsætter oprustningen og udvider nu stadion, så det fremover vil leve op til DBUs krav om mindst at kunne huse 10.000 tilskuere.

Bag projektet står Mariager Kommune og to af klubbens trofaste sponsorer, Spar Nord Bank og ikke mindst rigmanden Svend Møller Hansen, der også går under navnet Stålkongen og som blev kendt i fodboldkredse, da han først hentede Quincy Antipas til Hobro og siden fulgte op med flere opsigtsvækkende playersponsorater.

DS Arena har i dag plads til 7.500 tilskuere, men det nye stadion, der er budgetteret til at koste 35 mio. kr., vil lige akkurat leve op til kravene med en kapacitet på 10.225 pladser.

»Det er en fantastisk nyhed for klubben. Vi er nu i stand til at opfylde licenskravene fra DBU, således at vi også i fremtiden vil kunne præsentere topfodbold på DS Arena i Hobro,« siger formand Steen Juulsgaard fra Hobro IK i en pressemeddelse.

»Udbygningen af DS Arena vil ikke alene komme Hobro IK til gode, men det vil blive et aktiv for hele Mariagerfjord kommune, idet den sportslige succes skaber mange afledte indtægter og vil være en vigtig del af fundamentet for den fremtidige vækst i regionen.«