Hjernerystelse holder Højbjerg ude inden landskampe

Pierre-Emile Højbjerg har fået hjernerystelse og var derfor ikke med i Southamptons 1-2-nederlag til Everton.

Pierre-Emile Højbjerg sad ude i Southamptons Premier League-nederlag på 1-2 til Everton lørdag, da midtbanespilleren har pådraget sig en hjernerystelse. Jason Cairnduff/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

Southampton. Pierre-Emile Højbjerg var end ikke med i truppen for sin engelske klub, Southampton, i lørdagens nederlag på 1-2 hjemme til Everton.

Det skyldtes, at den danske landsholdsspiller har pådraget sig en hjernerystelse, lød det inden kampens start fra Southamptons manager, Ralph Hasenhüttl.

»Pierre fik en hjernerystelse i en træningssession efter at have slået sit hoved mod en anden spiller, og det betyder, at han er ude i dag«, citerer den sydengelske klub sin manager for at sige på det sociale medie Twitter.

Skaden kan også ende med at give landstræner Åge Hareide hovedbrud, da Pierre-Emile Højbjerg også er blandt de navne, som han har udtaget til de to afgørende EM-kvalifikationskampe mod Gibraltar og Irland den 15. og 18. november.

Danmark har inden de to kampe 12 point for seks kampe. Irland har ligeledes 12 point - men efter syv kampe - og Schweiz følger lige efter de to med 11 point for seks kampe.

/ritzau/