Hjalte Bo Nørregaard fortsætter karrieren i Fredericia

Hjalte Bo Nørregaard.
Læs mere
Fold sammen

FC Fredericia har indgået en aftale for resten af sæsonen med Hjalte Bo Nørregaard. Udmeldingen kommer kun tre dage efter, at Hjalte Bo Nørregaard fortalte, at han havde valgt at indstille sin aktive karriere.

Hjalte Bo Nørregaard skal dermed spille i 1. division foråret ud.

»På grund af de mange skader vi er ramt af, har vi valgt at se efter at få styrket truppen, og da muligheden for at tilknytte Hjalte dukkede op, så slog vi til. Derfor er vi rigtig glade for, at Hjalte har valgt at komme her til FC Fredericia,« siger klubbens direktør, Stig Pedersen, i en pressemeddelelse.

Den 34-årige midtbanespiller huskes nok især for sin tid i FC København, hvor han stadig har stor status blandt mange af klubbens fans - ikke mindst fordi han i sæsonen 2002/2003 i de sidste sekunder af udebanekampen mod Brøndby scorede og dermed sikrede FC København det danske mesterskab.

Men nu skal han til at have græs på knæene i Fredericia.

»Det giver hele truppen et løft at få en spiller ind med de meritter og den store erfaring, som han har, og nu håber vi så, at vi kan få kørt Hjalte godt ind på holdet, så han bliver til stor gavn for FC Fredericia,« siger Stig Pedersen.

Hjalte Bo Nørregaard har sidst spillet for Vendsyssel.