Historiske Wozniacki tordner i semifinalen

Caroline Wozniacki fejrer sejren over Petra Kvitova Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Tre sejre ud af tre mulige. Tre sejre over verdensranglistens nummer to, tre og seks.

Caroline Wozniacki tværede fredag middag dansk tid verdens nummer tre, Petra Kvitova, ud af banen i Singapore i sæsonfinalen og fortsætter dermed den storform, der allerede har fået hele tennisverdenen til at gå amok i begejstring.

Og der er da også al mulig grund til at hylde den danske tennispige, der med sejren over den tjekkiske stjerne gjorde sig selv historisk. Aldtig har hun slået to top-5 spillere og tre top-10 spillere i samme turnering. Det er nu tilfældet efter sejrene over Maria Sharapova (2), Agnieszka Radwanska (6) og Petra Kvitova (3).

- Det føles så godt. Jeg har arbejdet utrolig hårdt, og det giver nu pote, lød det fra Caroline Wozniacki kort efter sejren.

Med den tredje sejr på stribe har Caroline Wozniacki vundet gruppe Hvid i Singapore. Med sig til semifinalen tager hun sin gode veninde Agnieszka Radwanska, der var afhængig af dansk sejr over Petra Kvitova, efter hun selv tabte til Maria Sharapova.

Caroline Wozniacki skal i lørdagens semifinale møde nummer to fra gruppe Rød. Hvem det bliver, afgøres senere fredag. Det kan blive Serena Williams fra USA, rumænske Simona Halep eller Ana Ivanovic fra Serbien.