Higuain slog til i Ronaldos fravær og sørgede for Juventus-sejr

Cristiano Ronaldo var ikke med for Juventus, som lørdag vandt 3-1 ude over Atalanta i Serie A.

Juventus-angriberen Gonzalo Higuain (i midten) scorede to gange, og det var med til at skaffe en sejr ude over Atalanta. Alessandro Garofalo/Reuters Fold sammen
Læs mere

Det så skidt ud for Juventus, da mesterholdet uden Cristiano Ronaldo var bagud 0-1 mod slutningen af Serie A-kampen ude mod Atalanta.

Men så slog Gonzalo Higuain til to gange - og Paulo Dybala en enkelt gang - og de to argentinske angribere vendte dermed det hele til en sejr på 3-1.

Med sejren udbyggede Juventus samtidig føringen i toppen af den bedste italienske fodboldrække, og holdet har nu 35 point efter 13 kampe.

Det er lykkedes for Juventus at vinde 11 kampe og spille to uafgjort i starten af denne sæson, og Torino-klubben har fortsat ikke tabt en ligakamp.

Inter, som spiller senere søndag ude mod Torino, har på andenpladsen 31 point efter 12 kampe.

Atalanta var ellers godt med i lørdagens hjemmekamp mod Juventus.

Efter 18 minutter brændte Musa Barrow et straffespark for Atalanta, og det stod 0-0 ved pausen.

Ti minutter efter pausen headede kantspilleren Robin Gosens Atalanta foran med 1-0. Der var ingen opdækning i venstre side af Juventus-forsvaret.

Uden Ronaldo skulle andre spillere træde i karakter for udeholdet, og det blev især Higuain, der viste stor skarphed inde i feltet.

Efter 74 minutter vendte han rundt og bankede resolut en løs bold i nettet.

Otte minutter senere slog den argentinske målræv til igen - denne gang fandt han pladsen helt fri foran mål og kunne nemt sende udeholdet foran 2-1.

I overtiden cementerede Dybala sejren med målet til 3-1, da argentineren udnyttede et kontraangreb.

Den danske landsholdsanfører, Simon Kjær, sad på bænken i hele kampen for Atalanta.

/ritzau/