Heroic kan tage finaledrøm fra Astralis efter sejr

Casper cadiaN Møller blev afgørende for Heroic, da holdet lørdag slog det amerikanske hold Team Liquid.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

København. Det danske Counter Strike-hold Heroic kunne lørdag glæde de fremmødte fans i Royal Arena i København, da holdet efter tre maps vandt over amerikanske Team Liquid.

Dermed holder Heroic liv i drømmen om en finaleplads på hjemmebane, og holdet har nu muligheden for at komme endnu tættere på at realisere den drøm, når det lørdag aften skal møde Astralis i en ren dansk duel.

Vinderen af det opgør skal ud i en sidste og afgørende kamp om finalepladsen.

Det startede godt for Heroic, der kom foran 10-5 i det første map Overpass, men efter skiftet midtvejs var det Team Liquid, der traf de rigtige beslutninger. Derfor endte det 16-12 til det amerikanske hold.

Det andet map Nuke blev en tæt affære, hvor overtaget skiftede konstant. Heroic var ved at smide mappet til sidst, men så satte Casper "cadiaN" Møller gang i et comeback, der endte ud i en 16-13-sejr.

I tredje og sidste map Inferno fulgtes de to mandskaber ad i det meste af kampen. Team Liquid så ud til at trække fra ved 11-8, men igen var Casper "cadiaN" Møller afgørende i nogle helt tætte dueller.

Heroic endte med at vinde mappet 16-12 og dermed hele opgøret.

Heroic-holdet er lige nu det højest rangerede danske mandskab på verdensranglisten, efter at Astralis i år har kæmpet med resultaterne. Og de får altså lørdag chancen for at cementere deres overhånd.

Blast Premier har en præmiepulje på, hvad der svarer til lidt under tre millioner kroner. Vinderen får cirka 1,5 millioner kroner.

/ritzau/