Herning Blue Fox hårdt ramt af slem skade til stortalent

Læs mere
Fold sammen

Med lidt held kan den skadede Herning-målmand George Sørensen være tilbage på isen midt i slutspillet.

Det er resultatet af en MR-scanning, det 19-årige stortalent fra U20-landsholdet har været igennem efter knæskaden i søndags mod Unibet Stars Gentofte i Gentofte Skøjtehal.

»Der er tale om en delvis afrivning af ledbåndet i venstre knæ, men der er ikke sket noget med menisken,« siger George Sørensen.

»Jeg kan starte styrketræningen i benene om to-tre uger, og den første melding lyder på, at jeg, hvis alt går, som det skal, kan gå på isen om seks-otte uger.«

Om der bliver mere spilletid til George Sørensen i denne sæson er således et åbent spørgsmål.

Uheldet skete to minutter inde i den forlængede spilletid, da Gentofte-backen Niclas Edman blev skubbet ind i Hernings målfelt og med stor kraft kolliderede med George Sørensen.

Herning Blue Fox' andenmålmand debuterede med en shutout på landsholdet i november i Stavanger mod Frankrig (4-0) og havde fået genvalg af landstræner Janne Karlsson i Metal Challenge 5.-7. februar mod Frankrig, Hviderusland og Norge, men har meldt fra.

Janne Karlsson har ikke udtaget en ny målmand og spille de tre kampe med Patrick Galbraith, Karlskrona, og Sebastian Dahm, Rødovre Mighty Bulls.