Herfølge i åbent frieri til pengemænd

I et forsøg på at blive større i dansk fodbold vil Herfølge Boldklub fredag indrykke en annonce i Børsen, hvor klubben bejler til en pengestærk investor.

Herfølge Boldklub har ambitioner om at komme tilbage i landets bedste fodboldrække, men klubben mangler penge. Derfor er jagten gået ind på en pengestærk investor, og med en annonce i fredagens udgave af Børsen frier klubben åbent interesserede købere.

- Vi har efter et par år med et grundlæggende stykke arbejde nu den fornødne luft og overskud til at kigge på, hvordan vi nu kommer et par trin højere op ad stigen. Derfor annoncerer vi efter en investor, der ligeværdigt med de øvrige store sponsorer, kan være med til at opnå store resultater. En legekammerat eller to der har lyst og råd til at lege med, siger klubformand Henrik Winther-Olsen i en pressemeddelelse.

Herfølge var ved afslutningen af efterårssæsonen i landets næstbedste række, Viasat Divisionen, placeret på en fjerdeplads med syv point op til en oprykningsplads til SAS Ligaen.

/ritzau/