Her er Danmarks nye sportskanal

Fra 1. juli er det slut med Superliga-kampe på Canal 8. Nu kan flere af kampene i stedet ses på den nye tv-kanal Eurosport Danmark. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Danske sportsinteresserede kan godt begynde at glæde sig til 1. juli. Her lanceres en splinterny kanal - Eurosport Danmark - nemlig på tv.

Og seerne kommer i gode hænder. Således har kanalen ansat blandt andre den tidligere cykelrytter Brian Holm, tennisspilleren Michael Mortensen samt fodboldspillerne Bjarne Goldbæk og Michael Gravgaard som ekspertkommentatorer.

Eurosport Danmark er en fusion mellem Canal 8 Sport og Eurosport 2. Sammenlægningen af de to kanaler følger i kølvandet på Discovery Networks Danmarks køb af Canal 8 Sport og Canal 9.

TV-kanalen lover, at der på årsbasis vil blive vist intet mindre en 2.400 timers livesport; heriblandt tennis, Super- og Bundesligafodbold samt cykelsport.

»Med Eurosport Danmark får vi en dansk sportskanal, der styrker vores overordnede sportsportefølje. Lanceringen hænger samtidig godt sammen med opkøbet af Canal 8 Sport og Canal 9. Begge dele er med til at styrke vores målsætning om at levere topsport til de danske seere,« siger Christian Kemp, der er administrerende direktør i Discovery Networks Danmark.

Firmaet oplyser at Eurosport Danmark kan ses hos TDC, Yousee, Boxer, AltIbox, Viasat og Telia, mens der fortsat forhandles med de øvrige distributører.