Her er AGFs nye cheftræner

Jesper Fredberg (tv) har ikke været ret lang tid som assistenttræner i AGF, og nu bliver han cheftræner for minimum resten af foråret. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Jesper Fredberg er AGFs nye cheftræner, efter Peter Sørensen er blevet fyret. Og han kan meget vel blive en permanent løsning også efter sommerferien.

Sidste sommer blev Jesper Fredberg præsenteret som ny assistenttræner for AGFs Superliga-hold. Den dengang 32-årige træner havde haft ansvaret for AGF U19-hold og mindre end et år senere står han nu i spidsen for AGFs Superliga-hold som cheftræner, efter Peter Sørensen onsdag aften blev fyret. 

Og det er ikke bare en midlertidig cheftræner, slår AGF-direktør, Jan Christensen, fast. Han er ikke på udgik efter en ny træner.

- Det er Jesper Fredberg, der er cheftræner nu. Han skal drive det her fodboldhold, siger Christensen.

- Det er Fredberg, der tager over, og det er ham, der leder holdet i hvert fald i foråret. Der er ingen grund til at drøfte, hvad vi har af kontrakt med ham, men vi har tillid til, at han kan løse den her opgave. Når vi kommer til sommerferien, så må vi evaluere, om han også er den rigtige mand fremover. Nu har han en rigtig god chance til at vise, hvor dygtig han er. Og det skal han gøre sammen med det øvrige team, uddyber direktøren, som var med til at fyre Peter Sørensen efter 1-4 nederlaget til AaB i pokalturneringen.

AGF fik 1-1 i sæsonen forårets første kamp i Superligaen, og har kun to point ned til nedrykningsstregen. Men målet er stadig det samme for AGF. Top seks.

- Vi ændrer ikke målsætning, bare fordi vi ændrer træner. Vi skal ende i top seks. Det er ikke kun en målsætning til Jesper Fredberg. Der er fodboldspillere, der er trænere, og der er en ledelse. Vi ændrer én mand, men vi er flere om at dele ansvaret. Det er ikke kun Peter, der ikke har leveret varen, afslutter Jan Christensen.

Jesper Fredberg står torsdag formiddag for sin første træning som cheftræner for AGF.