Henrik Hansen reddede ét og kostede to point

Horsens og AaB spillede uafgjort 1-1 søndag eftermiddag. Henrik Hansen kunne være blevet Horsens-helt, men brændte ét af sine to straffespark.

Henrik Hansen blev både helt og skurk i samme kamp, da AC Horsens og AaB spillede 1-1 søndag eftermiddag i Fredericia. Den tidligere Esbjerg- og Sønderjyske-spiller blev i første halvleg af kampen hyldet af tilskuerne, da han udlignede Rade Pricas tidlige føringsmål på et straffespark, som Hansen elegant placerede i den ene side af målet, ude af AaB-målmand Martin S. Jensens rækkevidde.

Og senere i kampen fik Henrik Hansen endnu en gylden chance, da dommer Anders Hermansen tilkendte hjemmeholdet endnu et straffespark. Men så gik der primadonna i den, da Horsens-spilleren forsøgte at lobbe bolden hen over målmanden. Martin S. Jensen blev imidlertid roligt stående og forhindrede dermed det andet AaB-nederlag i træk.

Det uafgjorte resultat til trods er Horsens fortsat med i toppen af SAS Ligaen med otte point efter fire kampe, og midtjyderne er stadig ubesejret.

/ritzau/