Helveg tilbage på landsholdet

Landstræner Morten Olsen giver comeback til Thomas Helveg til EM-kvalifikationskampene mod Sverige og Liechtenstein. Martin Jørgensen er definitivt ude.

Thomas Helveg er tilbage på landsholdet til de vigtige EM-kvalifikationskampe ude mod Sverige og hjemme mod Liechtenstein, som bliver spillet den 8. og den 12. september. OB-spilleren, som står noteret for 104 landskampe, har ikke været med siden 1-1-venskabskampen i Prag mod Tjekkiet sidste år, men skal bidrage med sin store rutine og erfaring.

- Thomas Helveg har vitterligt spillet godt for OB i denne sæson. Han har været med før, han kender systemet og er derfor en vigtig brik på holdet. Så er det lige meget, om han spiller eller ej, sagde Morten Olsen på et pressemøde i Brøndby.

Morten Olsen har foreløbig udtaget 17 spillere, men vil senere udtage op til seks spillere mere. Leon Andreasen er tilbage efter en skade, mens spørgsmålstegnene knytter sig til blandt andre Thomas Sørensen og Lars Jacobsen. Martin Jørgensen er definitivt ude med en skade.

- Martin Jørgensen bliver ikke klar. Et par uger havde nok gjort underværker i forhold til hans situation, så han kommer desværre ikke i betragtning i denne omgang. Det er ærgerligt, for vi kan altid bruge udfordrende spillere som Martin, sagde Morten Olsen.

/ritzau/