Helveg i kulkælderen

Skuffelsen stod mejslet ind i Thomas Helvegs ansigt efter nederlaget til Sparta Prag. En afbrænder på det afgørende straffespark fra veteranen blev afgørende.

Hverken alder eller rutine virkede som en formildende omstændighed for Thomas Helveg, da han efter UEFA Cup-nederlaget mod Sparta Prag tog ansvaret for nederlaget på sine skuldre. Helveg brændte OB's sidste forsøg i straffesparkskonkurrencen.

- Jeg er nok mest skuffet af os alle sammen. Det er aldrig sjovt at være den, der brænder det sidste spark. Men den tager jeg, sådan er det bare, sagde Thomas Helveg.

Den 36-årige fynbo skulle slet ikke have været i aktion i straffesparkskonkurrencen, men da Helvegs fem udvalgte holdkammerater alle havde taget deres spark, måtte veteranen alligevel i aktion. Men trods den ærgerlige exit fra UEFA Cuppen appellerede Helveg til sine holdkammerater om at glæde sig over indsatsen.

- Vi må ikke gå herfra med bøjede hoveder. Jeg tager den her. Vi spillede egentligt lige op med dem, og vi var faktisk i teten i anden halvleg. Det er bare ærgerligt, at vi ikke får scoret, sagde Helveg.

/ritzau/