Hazard: Salah fik ikke en fair chance i Chelsea

Mohamed Salah er topscorer i Premier League med 9 mål i 12 kampe for Liverpool.

Lørdag får Mohamed Salah besøg af sin tidligere klub, når Chelsea på udebane skal møde Liverpool og Premier Leagues egyptiske topscorer. Scanpix/Jason Cairnduff Fold sammen
Læs mere

Chelsea-stjernen Eden Hazard mener ikke, at 25-årige Mohamed Salah fik en fair chance for at bevise sit værd, da han skiftede til Chelsea i 2014.

»Han (Mohamed Salah, red.) er en klassespiller. Han fik ikke chancen i Chelsea. Måske på grund af manageren eller måske på grund af de andre spillere. Jeg ved det ikke,« siger Hazard ifølge nyhedsbureauet Reuters.

»Salah har masser af kvalitet, men som jeg husker det, så havde vi mig, Willian og Oscar på holdet, så det var ikke nemt for ham.«

Egypteren har taget Premier League med storm i denne sæson efter sit skifte fra italienske Roma til Liverpool i sommerens transfervindue. Han er nu topscorer i Premier League med 9 mål i 12 kampe.

Men da han skiftede til Chelsea i 2014 fra FC Basel, blev det kun til 19 kampe, inden han blev udlånt til Fiorentina efter et års tid. Salah blev efterfølgende udlånt til Roma, inden romerne købte ham i 2016.

Lørdag rejser de engelske mestre fra Chelsea til Liverpool, men belgiske Hazard understreger, at det ikke kun er den brandvarme egypter, som Chelsea skal være opmærksomme på i opgøret.

»Han er en fantastisk spiller, og i denne sæson har han scoret en masse mål. Det er altid sjovt at spille mod en ven, men Liverpool handler ikke kun om Salah. Klubben har mange gode spillere,« siger Hazard.

Forud for kampen ligger Chelsea på en tredjeplads i Premier League med tre point flere end Liverpool.

/ritzau/