Hasteindkaldt coronareserve afleverer positiv test ved EM

Hendrik Wagner skulle have afløst coronaramt kollega. Men nu er den netop indkaldte reserve selv smittet.

Hendrik Wagner (til venstre) havde set frem til slutrundedebut, men er i stedet havnet i isolation ved håndbold-EM. Anke Waelischmiller/Sven Simon/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Budapest. Coronavirus fortsætter med at irritere flere nationer ved håndbold-EM. Og det drilske virus nøjes ikke med at inficere spillerne i turneringen. Også spillere, der er ekstraindkaldt for at erstatte smittede spillere risikerer at blive ramt.

Det tyske landshold må således konstatere, at man alligevel ikke kan benytte reserven Hendrik Wagner foreløbig.

Venstrehåndsskytten fra Ludwigshafen sluttede sig søndag til EM-holdet for at udfylde hullet efter smittede Julius Kühn. Men Wagner havde dårligt sat sine ben i lejren, før han selv blev testet positiv.

- Jeg forstår ingenting. Fysisk har jeg det godt, men de sidste timer har været en følelsesmæssig rutsjebanetur, siger Wagner til Tysklands Håndboldforbunds hjemmeside.

Den 24-årige højreback debuterede på det tyske landshold i november, men var i første omgang ikke del af EM-truppen.

Da Julius Kühn i weekenden blev testet positiv, kom der imidlertid bud efter Wagner, der dermed stod foran sin slutrundedebut.

Det bliver der altså ikke noget af i denne omgang. I stedet er han sendt i isolation for at undgå, at han giver virus videre til andre i den tyske stab.

- Det gør mig ondt, at Hendrik Wagner blev bremset. Jeg håber, at han får et mildt forløb, lyder det fra den tyske forbundsformand, Axel Kromer.

Tyskland møder tirsdag Polen i en direkte duel om førstepladsen i gruppe D. Begge nationer er allerede klar til mellemrunden.

/ritzau/