Hareide: Intet overrasker mig ved Ole Gunnar Solskjær

Ifølge Åge Hareide har Ole Gunnar Solskjær den dna, der kræves for at få succes i Manchester United.

Åge Hareides landsmand Ole Gunnar Solskjær har fået en fast kontrakt hos Manchester United. (Arkivfoto) Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

Det kommer ikke som en overraskelse for Åge Hareide, at Ole Gunnar Solskjær har formået at bide sig fast som manager i Manchester United.

Den engelske storklub meddelte torsdag, at den har ansat Solskjær på permanent basis, efter at han i december blev hyret som midlertidig manager.

Danmarks landstræner har stor respekt for Solskjærs bedrift.

- Det er selvsagt en fantastisk fjer i hatten. Men der er intet, som overrasker mig ved den mand, siger Åge Hareide til Stavanger Aftenblad.

- I løbet af halvanden sæson, efter at han kom til Molde i 1995 som spiller, scorede han 30 mål i 36 kampe. Og så drog han til Manchester United og fik succes der også.

- Han har Uniteds dna i hjertet. Jeg ved, at det har været en drøm for ham, og nu er det også lykkedes for ham, lyder det fra den danske landstræner.

Solskjær har med det samme fået succes i Manchester United, som siden nordmandens ankomst er rykket tættere på den eftertragtede top-4 i Premier League og har kvalificeret sig til Champions League-kvartfinalen.

- Det virker, som om alt er faldet til ro, efter at Ole Gunnar er kommet til. Det er ikke nemt i en klub, når resultaterne udebliver.

- Nu virker alt til at være helt roligt, siger Hareide, der allerede har skrevet tillykke til sin landsmand.

Solskjær har fået en treårig kontrakt hos Manchester United.

/ritzau/