Hareide: God chance for at Schmeichel spiller

Der er fortsat tvivl om Kasper Schmeichels deltagelse mod Skotland. Det tegner dog positivt, siger Hareide.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Siden Kasper Schmeichel søndag formiddag forlod træningen i Vildbjerg, har der været tvivl om, hvor vidt han er at finde på det danske landshold tirsdag aften mod Skotland.

Tvivl er der fortsat, men landstræner Åge Hareide siger, at der er god mulighed for, at Kasper Schmeichel får sin landskamp nummer 20 tirsdag.

- Vi skal ikke tage nogen risiko med hans krop, men han er okay. Chancen ser god ud, for at han spiller. Men vi bruger ham kun, hvis han er 100 procent klar, så vi må se på det endegyldigt tirsdag, siger Åge Hareide.

Kasper Schmeichel var ikke selv til rådighed for de fremmødte journalister, da landsholdet trænede mandag aften på Ibrox Stadium i Glasgow. I stedet lavede han ekstra opvarmning sammen med målmandstræner Lars Høgh.

I de 15 minutter, som træningen var åben for offentligheden, så Schmeichel lige så bevægelig ud som på en hver anden træningsdag.

Selv hvis Schmeichel er helt klar til at spille, kan der undervejs i kampen mod Skotland alligevel blive debut til målmandsreserven Jonas Lössl.

- Man kan godt forestille sig, at Jonas Lössl kommer til at spille, siger Hareide.

- Vi skal have set på de her målmænd. Vi ved, hvad Stephan Andersen står for, når han bliver frisk igen, men vi ved det ikke med Jonas Lössl. Det er klart, at det er et spørgsmål vi skal have svar på nu eller i Japan (i juni, red.).

Den 27-årige Guingamp-målmand har fortsat sin debut på A-landsholdet til gode.

/ritzau/