Hareide fortsætter i jobbet som landstræner til 2020

Åge Hareide fortsætter som dansk landstræner frem til EM i 2020, fortæller nordmanden på et pressemøde.

Landstræner Åge Hareide kommenterer Danmarks lodtrækning til de kommende playoff kampe tirsdag den 17. Oktober, 2017 i Fodboldens Hus i Brøndby. Danmark skal møde Irland. (Foto: Sarah Christine Nørgaard/Scanpix 2017) Fold sammen
Læs mere
Foto: Sarah Christine Nørgaard
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Åge Hareide fortsætter i jobbet som dansk landstræner frem til sommeren 2020. Det oplyste elitechef i Dansk Boldspil-Union (DBU) Kim Hallberg tirsdag på et pressemøde.

»Vi har evalueret hans første periode i sidste uge og havde en rigtig god snak. Vi har kigget fremad og kiggede på det perspektiv, som Åge har været med til at skabe. Det ser rigtigt positivt ud.«

»Jeg er meget glad for, at vi kan beholde Åge i et par år mere og bygge videre på vores A-landshold med flere spillere,« siger Hallberg.

Åge Hareide er tilfreds med forlængelsen.

»Det er fantastisk at være en del af et landshold, hvor der er sådan en god stemning. Det har jeg oplevet på det seneste. Jeg har et spændende hold, som kan udvikles,« siger Åge Hareide.

Nordmanden har tidligere sagt, at han var meget interesseret i at fortsætte i to år yderligere. Og det er nu kommet endegyldigt på plads.

Danmark står foran to afgørende playoffkampe mod Irland om en billet til næste års VM-slutrunde i Rusland.

De to kampe spilles 11. november i København samt 14. november i Irland.

OPDATERES

/ritzau/