Hansen hungrer efter udlandet

Midtbanechefen i Odense, 25-årige Esben Hansen, håber stadig, at han købes fri et år før kontraktudløb. Men fokuserer nu udelukkende på det sportslige.

Selvom 25-årige Esben Hansen har været en central skikkelse i OBs hidtidige fire betydningsfulde opgør i sæsonen, hungrer falstringen efter et udlandseventyr.

Hvilket der i og for sig ikke er noget nyt i.

Midtbanespilleren gjorde det allerede tidligt på forårssæsonen ganske klart, at han gerne forlader Ådalen et år før kontraktudløb.

»Jeg har fået lidt mere ro omkring det, for en masse andre ting på banen kræver min koncentration. Og jeg har accepteret, at jeg ikke kan gøre noget ved tingene, når OB først skal godtage et tilbud,« siger Esben Hansen.

»Men det bliver ikke til nogen kontraktforlængelse på noget tidspunkt. Jeg tror, ledelsen bare håber og håber, men igen ingenting ændres. Jeg har brug for at se noget andet. SAS Ligaen er fin nok, jeg vil bare gerne spille mod andre mennesker,« supplerer Esben Hansen, der kom til Odense i 2002 efter par sæsoner som semiprofessionel i Nykøbing Falster Alliancen.

Esben Hansen forventes naturligvis at løbe solen sort på den centrale midtbane i aftenens UEFA Cup-kvalifikationskamp mod St. Patricks, hvor OB må undvære skadede Bechara Oliveira og Johan Absalonsen.