Hansen færdig i FedEx Cup

Anders Hansen brugte et slag for mange til at nå weekendens finalerunder ved Barclays Classic i New York, og han er dermed også færdig i Fed Ex Cuppen.

Det blev kun til en enkelt turnering i den økonomisk så attraktive FedEx Cups slutspil for den danske golfspiller Anders Hansen. Kravet forud for Barclays Classic i New York var en placering i top-10, hvis danskeren skulle videre til næste turnering i slutspillet - Deutsche Bank Championship, og det lykkedes langt fra.

Danskeren flirtede med cutgrænsen hele vejen, men trods en fin afslutning med birdie på 18. hul måtte danskeren efter at have underskrevet sit scorekort konstatere, at han havde brugt akkurat et slag for meget til at få plads i weekendens finalerunder. Efter en første runde i banens par gik Hansen i anden runde et slag over par efter fire bogeyer og tre birdier.

Helt i front for Barclays Classic ligger koreanske K.J. Choi, der er 12 slag under par efter de første 36 huller.

Anders Hansen vender nu hjem til Europa og familien, inden han - efter Fed Ex Cuppen er afsluttet i USA - ventes at vende tilbage til USA i forsøget på at forsvare sit PGA Tour-kort.

/ritzau/