Hans Lindberg udskrevet efter grimt sammenstød

emhaandbold2014
Læs mere
Fold sammen

Hans Lindberg har nu forladt den intensive behandling efter sin grimme skade onsdag aften.

Det skriver HSV Hamburg på deres hjemmeside.

Lægerne har nu fastslået, at Hans Lindberg har fået en slem nyreskade efter kollisionen med den tyske landholsmålmand Silvio Heinevetter i onsdagens kamp mod Füsche Berlin.

Hans Lindberg er vågen og responsiv og er nu blevet flyttet til urologisk afdeling, der behandler skader i nyreregionen. Her vil danskeren blive undersøgt de næste par dage, og det vil blive besluttet, om en operation er nødvendig.

HSV Håndbolds klublæge, Dr. Oliver Dierk, fortæller, at Lindberg er i de bedste hænder på hospitalet Charité.

»Jeg er i konstant kontakt med de lokale læger, der siger, at Hans Lindberg er i gode hænder,« siger han til klubbens hjemmeside, og fortæller, at fløjspilleren minimum skal være på urologisk afdeling i en uge.

Danskeren blev skadet, da han i et kontraangreb inden halvlegen hoppede ind over stregen og fik den tyske målmands ben i maven. Hans Lindberg blev med det samme fragtet til hospitalet i Berlin, Charité, hvor han natten over blev behandlet intensivt.

Christian Fitzek, der er direktør hos HSV Håndbold er glad for, at Hans Lindberg ikke er så ilde tilredt, som det først tydede på.

»I går var vi alle i chok. Hvis man kender Hans, så ved man, at det var slemt. Men vi er glade for, at han ikke bliver behandlet intensivt mere. Nu kan vi kun håbe på, at det hele går i orden hurtigst muligt. Men han får selvfølgelig al den tid i verden, han skal bruge,« siger han.

Klubben estimerer, at Hans Lindberg skal bruge minimum otte uger på sidelinjen, før han kan spille kampe igen.

Uden Hans Lindberg tabte HSV kampen mod Füsche Berlin med 28-25. Dermed ligger klubben på en skuffende 7. plads i den tyske Bundesliga.