Hans Lindberg i bedring

Hans Lindberg har siden onsdag før påske været indlagt på et hospital efter et slag mod den ene nyre, men nu meldes landsholdsfløjen i bedring.

Siden uheldet, der skete i en kamp mod Fücshe Berlin, har Hans Lindberg været indlagt på universitetshospitalet i Berlin. Først på intensiv-afdelingen, men siden er han blevet flyttet til urologisk afdeling.

Ifølge den tyske avis Bild er hans tilstand nu så stabil, at hans klub, Hamburger SV, øjner muligheden for at få ham tættere på klubben.

»Det ville være skønt, hvis hans tilstand gør det muligt at flytte ham til Hamborg i næste uge,« siger HSV’s læge, Oliver Dierk, til Bild.

Selvom Hans Lindbergs tilstand er i bedring, er det fortsat tvivlsomt, hvornår den hurtige fløj er kampdygtig igen. Umiddelbart efter uheldet meddelte klubben, at man forventede en pause på otte uger.

Ender den udmelding med at holde stik, betyder det, at det danske landshold må undvære det normale førstevalg på højrefløjen i de fire vigtige EM-kvalifikationskampe i april og juni.