Hans Andersen gør comeback torsdag

Blot fem dage efter at have pådraget sig en hjernerystelse forsøger Hans Andersen torsdag at gøre comeback i England. Fredag venter nemlig en vigtig klubmatch.

Hans Andersen gør comeback lidt tidligere end forventet, når han torsdag aften stiller op i det prestigefyldte Elite Riders Championship i England. Blot fem dage efter sin hjernerystelse ved Det Lettiske Grand Prix sætter fynboen sig op på speedwaycyklen i selskab med de bedste kørere fra klubberne i England. Dog vil Hans Andersen primært bruge løbet til at se, om kroppen kan klare fredagens ligamatch for Peterborough.

- Det er en utroligt vigtig match for min klub på fredag, så jeg har besluttet mig for at stille op en dag før planlagt. Hvis det ikke fungerer i aften, har Peterborough nemlig mulighed for at hente en erstatning ind til løbet fredag, siger Hans Andersen.

Kroppen er fortsat øm efter knubsene fra i lørdags, og Hans Andersen har måttet skåne sin skulder, der fik et stort slag. Derfor er hans ambitioner også relativt beskedne forud for Elite Riders Championship.

- Jeg ser bare frem til at sidde på cyklen igen. Det er underligt ikke at køre næsten en hel uge, når man er vant til at sidde på cyklen hver eneste dag. Men Hvis jeg føler mig helt klar i aften, så giver jeg 110 procent, siger han.

/ritzau/