Hangeland træt af rygter

Rygterne har svirret om et klubskifte for Brede Hangeland til januar, men han har ikke hørt noget selv.

Flere eksperter peger på, at FC Københavns Brede Hangeland (th.) vil blive solgt i vinterpausen. Spilleren selv har dog intet hørt, og klubben har ingen kommentarer. Der er imidlertid ingen tvivl om, at der vil komme gang i spillerkøb og -salg i Superligaen, når transfervinduet bliver åbnet 1. januar. Foto: Bax Lindhardt Fold sammen
Læs mere

Er Brede Hangeland at finde i FC København til foråret, eller vil en klub byde ind på den norske forsvarsspiller, når transfervinduet åbner til januar?

Rygterne har svirret om et klubskifte og om, at københavnerne får svært ved at holde på deres stærke forsvarsspiller, men hovedpersonen selv er ved at være godt træt af rygterne.

»Jeg har ikke hørt noget fra nogen klubber og har heller ikke hørt fra ledelsen, at der skulle være nogen interesserede. Hvad jeg hører, er faktisk kun det, jeg læser i medierne, og det kan godt være lidt irriterende med alle de rygter om et klubskifte. Mit job er at gøre det godt for FC København, og det er jeg fuldt tilfreds med,« sagde Brede Hangeland selv efter kampen mod Brøndby i forgårs.

Blandt andet cheftræner Ståle Solbakken har mere end antydet, at han ikke forventer, at Brede Hangeland er at finde i FC København-truppen, når transfervinduet lukker igen den 31. januar.

Men en trup uden Brede Hangeland og med William Kvist, der udtrykkeligt har udtrykt ønske om at spille på midtbanen i stedet for den højre back-plads, han ellers har fået ros for at spille, synes københavnerdefensiven at kunne trænge til forstærkninger for også at sikre bredden. Det vil Flemming Østergaard også gerne se nærmere på.

»Selvfølgelig kigger vi på den trup, vi har, og om vi har behov for at forstærke den. Men faktum er, at vi kun har to spillerkontrakter, som løber ud, nemlig hos Michael Silberbauer og Marcus Allbäck i september 2008,« siger han og understreger, at han ikke vil kommentere på, om Brede Hangeland er på vej væk. Han mener dog ikke, truppen er for smal.