Han er BTs favorit til det ledige trænerjob i Sønderjyske

Johnny Mølby kan blive det næste træneransigt hos Sønderjyske. Foto: Claus Fisker
Læs mere
Fold sammen

Johnny Mølby er meget tæt på trænersædet i Sønderjyske, som bliver ledigt til sommer.

Kilder vurderer over for BT, at den tidligere Horsens-træner, Johnny Mølby, med stor sandsynlighed bliver den nye mand i trænersædet for Superliga-klubben Sønderjyske, når den nuværende træner, Lars Søndergaard, siger farvel til klubben til fordel for AaB til sommer.

Titlen som favorit til trænerjobbet blev ikke mindre af, at den tidligere mangeårige Horsens-træner blev set i Sønderjyskes sponsorlounge til holdets seneste hjemmekamp.

Sønderjyskes sportschef, Hans Jørgen Haysen, ønsker ikke at oplyse, hvem han har på sin liste over kandidater, men forklarer, at Johnny Mølby er en god træner og et spændende emne for dem.

»Johnny er en god træner, så selvfølgelig er han et spændende emne, men det er der også andre, der er. Hvad vi gør, og hvem jeg har på papiret, holder vi internt,« siger Hans Jørgen Haysen.

Hvorfor Johnny Mølby pludselig var at finde i sponsorloungen og ikke blandt de andre trænere ude på tilskuerpladserne, skal man ikke lægge den store betydning i, forklarer sportschefen.

»Det er ikke, fordi jeg skal afskrive den episode, men han havde fået billet ligesom alle andre trænere, så jeg ved ikke, hvorfor han var der,« fortæller Hans Jørgen Haysen.

Johnny Mølby takkede i juni 2014 af i Horsens efter fem år som træner for klubben, hvor det blandt andet blev til en fjerdeplads i Superligaen, en pokalfinale og deltagelse i Europa League. Siden afskeden i 2014 har Johnny Mølby været ledig på trænermarkedet.