Hammerskøn måde at få ferie på

AaB's assisterende træner, Allan Kuhn, uddelte store roser til Kasper Risgård og var generelt stolt over holdets præstation i 3-1-sejren over Hapoel Tel Aviv.

Juleferien begyndte på den helt rigtige måde for AaB-spillerne, konstaterede holdets assisterende træner, Allan Kuhn, i minutterne efter 3-1-sejren på udebane over Hapoel Tel Aviv i Uefa Cuppen.

- Det havde været en flad fornemmelse at tabe den sidste kamp til et hold, som vi er bedre end. Så det er hammerskønt, at vi vinder denne kamp og kan gå på juleferie med sådan en sejr, lød det fra Kuhn, der havde store roser til ikke mindst midtbanespiller Kasper Risgård.

- Han har ikke fået så meget cadeau i løbet af efteråret, men han spillede et brag af en kamp. Han scorede et mål, lagde op til et, vandt mange tacklinger inde på midten og spillede mange rigtige bolde. Han præstation var rigtig, rigtig god. Han har udviklet sig meget her i efteråret, sagde Kuhn, der generelt roste holdet for at have løst en svær opgave.

- Forudsætningerne var, at de havde alt at spille for. De var gået videre med en sejr, og det, synes jeg, sætter vores præstation i relief. Vi er meget tilfredse, sagde han.

/ritzau/