Hammerseng bremset af ny skade

Ikast-Bording må undvære sin playmaker Gro Hammerseng længere end ventet, da en skanning har vist, at hun har problemer med sin ene akilleshæl.

Ikast-Bordings norske stjernespiller Gro Hammerseng kommer ikke tilbage på banen lige foreløbig. Ved EM-slutrunden i december, hvor hun blev kåret til turneringens bedste spiller, pådrog hun sig en fiberskade. Mandag blev hun skannet, og selv om det var positivt, at fiberskaden var væk, så blev billedet forværret af, at man i stedet fik øje på en overbelastningsskade i Hammersengs ene akillessene.

Hun skal nu skannes igen om tre uger, og kan i bedste fald genoptage træningen der, men hun risikerer også at skulle vente noget længere på at blive klar. Hammerseng pådrog sig altså to skader under EM-slutrunden, og det er man langt fra tilfreds med i den jyske klub.

- Vi er klart utilfredse med, at hun spillede så meget under EM som tilfældet var med en overbelastet akillessene, og vi er nødt til at tage kontakt til det norske forbund for at finde ud af, hvordan det kunne udvikle sig så drastisk for hende, siger klubbens træner Ole Damgaard i en pressemeddelelse.

/ritzau/