Hamilton svarer igen på holdkammeratens kritik

Lewis Hamilton og Nico Rosberg har endnu engang offentlig givet udtryk for deres dårlige forhold til hinanden.
Læs mere
Fold sammen

Ovenpå søndagens Formel 1-løb brød striden mellem de to holdkammerater fra Mercedes-teamet, Lewis Hamilton og Nico Rosberg, igen ud i lys lue. Rosberg beskyldte teamkammeraten for at ødelægge hans løb ved bevidst at køre langsomt. Nu svarer Hamilton igen.

Det har aldrig været nogen hemmelighed, at de to Mercedes-kørere ikke er bedste venner. I sidste sæson havde de flere sammenstød, og nu er de igen røget i totterne på hinanden. Ovenpå søndagens løb beklagede Rosberg sig over, at Hamilton havde ødelagt hans løb ved at køre langsomt - og derved åbnet for, at Sebastian Vettel fra Ferrari-teamet kunne blande sig i topstriden.

Hamilton svarede øjeblikkeligt, at Rosberg jo bare kunne være kørt forbi. Men for den aktuelle fører i Formel 1-stillingen var det åbenbart ikke nok forsvar for hans dispositioner i løbet. I hvert fald skyder han endnu en gang med skarpt mod sin holdkammerat.

»Jeg vil vinde, altid. Og jeg ville have gjort alt, hvad jeg kunne, for at komme forbi. Eller i det mindste presse på i tre omgange. Han var ikke hurtig nok,« siger Hamilton ifølge The Guardian.

Hamilton mener, at Rosberg selv må sørge for at holde sig inde i løbet. Og skulle det lykkes Rosberg at gå forbi Hamilton, vil det blot være en del af spillet, fastslår englænderen.

»Jeg vil have, at han ligger lige bag mig, hvis han har farten til det. Lige bag mig for at lægge pres på mig. Og hvis jeg ikke kan forsvare den (sin position, red.), så mister jeg den.«

Hamilton ligger i øjeblikket på førstepladsen i kampen om VM-titlen, mens Rosberg ligger nummer tre. På andenpladsen ligger Ferrari-køreren Sebastian Vettel.