Hård straf rammer både Real Madrid og Atletico

topshots-fbl-eur-c1-realmadrid
Real Madrid og Atletico Madrid har fået samme straf som FC Barcelona.
Læs mere
Fold sammen

Ifølge den spanske radiostation Cadena Ser må Real Madrid og Atletico Madrid ikke købe spillere i de to kommende transfervinduer, det vil sige i sommeren 2015 og vinteren 2015/2016.

FIFA (det internationale fodboldforbund, red.) straffer de to klubber, fordi der angiveligt er foregået regelbrud i forbindelse med køb af ikke-spaniere under 18 år.

Mens Atletico allerede skal have fået besked, ventes det ifølge Cadena Ser, at Real Madrid får overbragt den ubehagelige nyhed i løbet af de kommende dage. Netop Real Madrid plejer at handle flittigt i transfervinduerne, og derfor vil straffen ganske sikkert ramme klubben som et gevaldigt hårdt slag.

Hvis Cadena Sers historie er korrekt, vil de to Madrid-klubber lide samme skæbne som FC Barcelona, der blev straffet for præcis samme forseelse sidste år. Barcelona må ikke købe spillere til sommer, men catalanerne får igen lov til at hive checkhæftet frem til vinter.

Barcelona ankede dommen og fik dermed udskudt straffen lidt. Det samme kan Real Madrid og Atletico Madrid håbe på, så de stadig kan nå at forstærke sig til sommer.

Tirsdag skrev det spanske medie Onda Cero, at Real Madrid forsøger at presse Iker Casillas ud og hente Manchester Uniteds David De Gea ind som erstatning på målmandsposten. Måske Real-præsident Florentino Perez nu får ekstra travlt med at få den aftale i hus.

Real Madrid møder onsdag aften Almeria i La Liga. En kamp, der skal vindes, hvis Barcelona ikke skal stikke helt af i toppen af rækken.

Luis Enriques mandskab nedsablede Getafe med 6-0 tirsdag aften og fører La Liga med fem point. Real Madrid har en kamp til gode.