Hård modstander til AaB

De fire danske UEFA Cup-deltagere var alle sikre på stærke modstandere, men skæbnen var især hård ved AaB, der skal op mod italienske Sampdoria. FCK møder Lens.

Foto: Henning Bagger Fold sammen
Læs mere

FC Midtjylland var det første hold, der kom op af hatten, da 80 europæiske fodboldklubbers ledere spændt fulgte torsdagens lodtrækning til første runde af UEFA Cuppens hovedturnering.

Midtjyderne kan se frem til en duel med russiske Lokomotiv Moskva, der ligger midt i den bedste russiske række. Lodtrækningen i Monaco var umiddelbart god ved OB, der slap for det stærke spanske mandskab Atletico Madrid, som holdet kunne have trukket. I stedet skal fynboerne en tur til Tjekkiet, hvor landets forsvarende mestre og pokalmestre fra Sparta Prag venter. AaB ser ud til at få det svært, nordjyderne trak italienske Sampdoria.

Sidste danske hold i hatten var FC København, som trak franske Lens.

De 80 hold mødes ude og hjemme henholdsvis den 20. september og den 4. oktober, de 40 samlede vindere går videre til turneringens eftertragtede gruppespil. Her spiller holdene fem i hver gruppe, hvor der kæmpes om at tage næste skridt frem mod finalen på Manchester Citys hjemmebane den 14. maj næste år.

/ritzau/