Hård lodtrækning til Wozniacki i Sydney

caroline-wozniacki
Caroline Wozniacki skal som sidste forberedelse til sæsonens første Grand Slam-turnering, Australian Open, i Melbourne fra 19. januar til 1. februar, spille en WTA-turnering den kommende uge i Sydney.
Læs mere
Fold sammen

Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki får det hårdt fra start i den kommende uges WTA-turnering i den australske storby Sydney.

Lodtrækningen har maget sig så uheldigt, at hun i første runde møder den finurligt spillende tjekke Barbora Zahlavova Strycova, som hun kun med nød og næppe besejrede i semifinalen i denne uges turnering i Auckland på New Zealand.

Herefter tegner det dog ikke lettere for den 24-årige dansker, der lørdag var tabende finalist i Auckland mod den amerikanske veteran Venus Williams. Således kan hun i anden runde møde den tidligere US Open-vinder Samantha Stosur fra Australien eller den stærke tjekke Lucie Safarova.

Caroline Wozniacki er fjerdeseedet i Sydney, hvor Simona Halep fra Rumænien er seedet til at møde Petra Kvitova fra Tjekkiet i finalen.

Der spilles ved »Apia International Sydney« om en samlet præmiesum på 731.000 US-dollars. Af disse indkasserer finalevinderen 124.000 US-dollars.