Håndboldkvinderne kører Ukraine over i VM-testkamp

Sandra Toft havde en af de helt store dage i målet, da Danmark lørdag slog Ukraine med 35-18 i en VM-testkamp.

Sandra Toft havde en redningsprocent på 55 i første halvleg i testkampen mod Ukraine lørdag eftermiddag. Bo Amstrup/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

København. Selv om modstanden var begrænset, da Danmarks håndboldkvinder lørdag eftermiddag mødte Ukraine i en testkamp forud for den kommende VM-slutrunde, så blev det ikke desto mindre til en sikker storsejr på 35-18.

Det var blandt andet takket være stærke målmandspræstationer, at målforskellen endte med at være så markant.

Særligt Sandra Toft havde en stor dag i målet. I første halvleg stod hun med en redningsprocent på hele 55 procent. Hun fik dog også god hjælp fra et velspillende forsvar.

Althea Rebecca Reinhardt fik chancen i målet i anden halvleg. Selv om redningsprocenten ikke var helt lige så høj, så hev også hun flere store redninger op af lommen.

I første halvleg var forskellen i kvalitet til at få øje på, og det var både tilfældet offensivt og defensivt. Derfor endte halvlegen med stillingen 17-9.

Det danske landshold fortsatte i høj grad de fine takter i anden halvleg. Den garvede Louise Burgaard spillede en god kamp, der i øvrigt var hendes kamp nummer 125 på det danske kvindelandshold.

VM i kvindehåndbold starter 2. og slutter 19. december. Turneringen bliver afholdt i Spanien.

Danmark er kommet i gruppe med Sydkorea, Congo og Tunesien. Landsholdet møder sidstnævnte 2. december.

/ritzau/