Håndboldherrer og EM-helte kan bo på samme hotel

Hvis fodboldlandsholdet vinder EM-kvartfinalen, kan to danske landshold komme til at bo på det samme hotel.

Hvis fodboldlandsholdet bliver ved med at vinde kampe ved EM, så kan holdet komme til at bo på samme hotel som håndboldherrerne. Olaf Kraak/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

De danske håndboldherrer og de danske fodboldherrer kan ende med at skulle bo på samme hotel - Marienlyst Strandhotel - i starten af næste uge.

Det kræver dog, at Danmark vinder sin kvartfinale over Tjekkiet på lørdag ved fodbold-EM. Den kamp spilles i Baku i Aserbajdsjan.

En dansk sejr vil betyde, at fodboldlandsholdet forlænger opholdet i Helsingør og skal spille en eventuel EM-semifinale onsdag på Wembley i London.

EM-holdet har - i tilfælde af en sejr over tjekkerne - planer om at træne i Helsingør mandag og tirsdag i næste uge inden afrejsen til London.

De danske håndboldherrer vil stemple ind mandag 5. juli i Helsingør og træne i hele næste uge som optakt til OL i Tokyo.

Dermed vil de to landshold som minimum overnatte en nat på hotellet i Helsingør på samme tid.

Dansk Håndbold Forbund (DHF) bekræfter over for Ritzau, at holdet ankommer til Helsingør mandag 5. juli og tjekker ind på Marienlyst Strandhotel.

Hotellet vil også gerne bekræfte, at der er lavet aftaler med begge landshold, men vil ellers ikke gå ind i den indtil videre hypotetiske situation.

»Jeg kan bekræfte, at fodboldlandsholdet bor hos os. Jeg ved ikke hvor længe. Det komme jo an på, om de vinder. Nu er de heldigvis kommet rigtigt langt.«

»Og så kan jeg også bekræfte, at vi har signet op med håndboldlandsholdet,« siger Emilie Hjorth, presseansvarlig på Marienlyst Strandhotel.

På grund af strikse coronaregler vil de to landshold formentlig skulle holdes skarpt adskilt, mens de bor der på samme tid. Hvis det altså kommer til at ske.

/ritzau/