Håbet om NFL-slutspil svinder for tandløse pantere

Carolina Panthers tabte igen til Oakland Raiders, og det ligner et farvel til sidste sæsons succeshistorie.

Cam Newton skærer en grimasse, efter at Carolina Panthers har tabt kampen mod Oakland. Nederlaget betyder med stor sandsynlighed, at holdet ikke når slutspillet i NFL. Scanpix/Thearon W. Henderson Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Oakland. Det skulle have været hævnens sæson for Carolina Panthers, der sidste år var et mulehår fra at vinde NFL's Super Bowl-trofæ.

Men efter en næsten perfekt sæson gled Carolina i sæsonfinalen, hvor holdet tabte klart til Denver Broncos.

Det var igen ventet, at Carolina Panthers ville være med helt fremme i årets udgave af NFL.

Bookmakere og eksperter var inden sæsonen enige om, at holdet var blandt de absolutte favoritter til at vinde sæsonens Super Bowl.

Men det er længe siden nu.

Carolina Panthers tabte søndag til Oakland Raiders med 32-35, og da divisionsrivalerne fra Atlanta Falcons, Tampa Bay Buccaneers og New Orleans Saints alle vandt, er det så godt som slut for Carolina.

Sidste sæsons succeshold ligger sidst i sin division med fire sejre og syv nederlag.

New Orleans har fem sejre og seks nederlag, Tampa Bay har seks sejre og fem nederlag, mens Atlanta har syv sejre og fire nederlag.

Hvert hold spiller 16 kampe i NFL's regulære sæson, hvor det bedste hold går videre fra hver division. Der uddeles også wildcard til slutspillet, men dem er Carolina uendeligt langt fra.

Sidste sæsons MVP (mest værdifulde spiller), quarterback Cam Newton, kastede søndag to touchdowns og løb også et enkelt ind i endzone, men Carolinas comeback blev ikke fulgt til dørs.

Efter at have været bagud med 7-24 bragte Carolina sig tilbage i kampen.

På det tidspunkt var Oakland-quarterback Derek Carr udgået med en skade i hånden, og det udnyttede Panthers til at bringe sig foran 32-24.

Men Oakland Raiders er denne sæsons store historie i NFL.

Holdet fra San Francisco-bugten havde otte sejre og to nederlag inden kampen mod Carolina, og mange af de sejre er blevet hevet hjem i slutningen af kampene.

Også denne søndag, hvor Derek Carr vendte tilbage fra omklædningsrummet med sin hånd i en speciallavet handske og ledte Oakland til 11 point i kampens sidste minutter.

Oakland fører sin division med ni sejre efter 11 kampe. Kansas City Chiefs følger efter med otte sejre efter 11 kampe.

Kansas vandt natten til mandag dansk tid 30-27 over Denver Broncos, der har syv sejre efter 11 kampe.

/ritzau/