Guld til lillebror Landin: Fuldstændig vild oplevelse

Magnus Landin og resten af U19-landsholdet kan kalde sig verdens bedste. Fold sammen
Læs mere

Magnus er næste person i Landin-familien, og han er allerede godt på vej til den absolutte top i håndbold. Fredag vandt han U19-VM.  

Storebroren er allerede en af klodens allerbedste, og nu kan den yngre Landin også kalde sig blandt de helt store. I hvert fald i sin årgang.

Magnus Landin, der er født i 1995, kunne fredag aften kalde sig verdensmester i U19-håndbold sammen med resten af det danske landshold.

Modsat sin bror er Magnus Landin markspiller og gør sig på venstrefløjen. 

Herfra kunne han se et dansk hold komme godt i gang i finalekampen, men pludselig tog Kroatien over og styrede begivenhederne.

- Jeg synes, vi spillede en god kamp. Vi stod virkelig sammen alle mand! I første halvleg kommer vi bagud med tre mål, men vi formår alligevel at holde hovederne kolde, bevarer roen og kommer så tilbage i kampen, skriver Magnus Landin i en sms til sporten.dk.

- Anden halvleg fortsætter vi med at spille vores spil og fører faktisk hele anden halvleg. Til sidst bliver vi hentet, og de kroatiske fans får hallen til at gå amok, og det ender med forlænget spilletid, hvor vi lukker helt af! Fuldstændig vild oplevelse!, slutter han fra middagsbordet med resten af landsholdet.

Kampen endte 32-26, og Danmark spillede et nærmest fejlfrit VM med lutter sejre.