Gudmundur kender dem alle: Sådan slår vi Tyskland

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Når Danmark tirsdag møder Tyskland, starter VM for alvor. Det er både spillere og trænere enige om på trods af den nervøse start mod Argentina, hvor det kun blev til et point.

Nu har modstanderen en helt anden kvalitet, men der er ingen overraskelser i vente. For landstræner Gudmundur Gudmundsson har via sit tidligere job som træner i Bundesligaen for Rhein Neckar Löwen et indgående kendskab til samtlige af morgendagens modstandere.

»Nu kommer vi til at møde et helt andet hold (end Saudi-Arabien, red.). Et meget, meget bedre hold. Det bliver en spændende kamp. Jeg kender mange af spillerne fra tid i Tyskland. Jeg har trænet nogle af dem - også træneren (Dagur Sigurdsson, red.). Jeg glæder mig meget til at spille den kamp,« siger Gudmundur Gudmundsson på pressemødet på Hotel Hilton i Doha.

Den danske landstræner brugte ingen tid på efteranalyse af kampen mod Saudi-Arabien, da de simpelthen ikke havde klasse nok til at udlede noget. Derfor har han haft ekstra tid til at forberede sig på Tyskland allerede, og han ved, hvordan de skal slås.

»Det er meget vigtigt, at vi får styr på forsvaret, så vi får mulighed for at løbe kontra. det bliver afgørende ikke at få for mange tominutters. tyskerne spiller med en formation 5-1 med overgange, hvor de falder ned i 6-0. vil man vinde over tyskland, skal man spille godt på alle områder,« siger Gudmundsson.