Guardiola: Vi var forberedt på Atleticos lynstart

Saul Niguez scorede efter ti minutter mod Bayern München, som ellers var forberedt på Atléticos tryk.

Madrid: Atlético Madrid bragede frem fra begyndelsen af semifinalen mod Bayern München i Champions League onsdag aften. Den taktik var tyskerne forberedt på, siger cheftræner Josep Guardiola, men alligevel måtte han se sit mandskab indkassere et tidligt mål.

Efter ti minutter scorede Saul Niguez nemlig matchvindermålet til 1-0.

- Vi har i de seneste dage flere gange talt om de første minutter fra Atlético Madrid. Det klarede vi ikke så godt.

- Vi skal lære af den her start, så det ikke sker igen på tirsdag (i returkampen). I Champions League skal man være god i 90 minutter og ikke kun i 75, det ved vi, siger Guardiola ifølge nyhedsbureauet dpa.

Saul Niguez' mål var en regulær perle, da han driblede uden om tre Bayern-spillere, før han dirigerede bolden uden om David Alaba og Manuel Neuer.

Målet irriterer den tyske målmand.

- Vi lod Saul komme for tæt på vores mål, og det var vi selv ude om. Men han gjorde det også godt, siger Manuel Neuer til klubbens Twitter-profil.

Bayern Münchens anfører, Philipp Lahm, var ikke tilfreds efter kampen, men han påpeger, at holdet så absolut stadigvæk har muligheden for at avancere til finalen.

- Vi har stadigvæk 90 minutter tilbage. Vi skal frem med brystet og give den gas fra start, så vi kan få vendt resultatet, siger anføreren ifølge dpa.

Returkampen i München spilles tirsdag klokken 20.45.

/ritzau/