Guardiola har tillid til forsvarsduo trods koks mod Norwich

Skader og forsvarsprofilen Kompanys afgang har svækket City-forsvaret, som så vaklende ud i Norwich-nederlag.

Manchester. Manchester City-forsvareren Nicolás Otamendi så ikke god ud, da han med et koks af de større var stærkt medvirkende til storklubbens 2-3-nederlag lørdag til oprykkeren Norwich i Premier League.

Men City-manageren, Josep Guardiola, har fortsat tillid til det, der ser ud til at være klubbens primære forsvarsduo - John Stones og Otamendi.

I efteråret skal de to bære et stort ansvar, da Citys mangeårige forsvarsgeneral Vincent Kompany er skiftet hjem til Belgien.

Samtidig ventes den franske forsvarer Aymeric Laporte at være ude med en skade i et halvt år.

- John og Nico har spillet sammen mange gange og har været en stor del af det, vi har gjort. Nu er Kompany i Belgien, og Laporte er skadet, og det er de forsvarere, vi har til rådighed lige nu, siger Guardiola.

Flere eksperter har peget på Citys forsvar som et svagt punkt i efterårssæsonen.

Ved 1-3-målet snorksov argentinske Otamendi, da landsmanden Emiliano Buendia fra Norwich pillede bolden fra ham og spillede den videre til finske Teemu Pukki, som kunne sparke den i mål.

Selv om City efter fem kampe allerede er fem point bag Liverpool med Jürgen Klopp i spidsen, vil Guardiola ikke høre snak om krise.

- Folk kan ikke forvente, at vi vinder og får 100 point hver gang. Nu skal vi lige komme os, og så kommer vi igen, siger Guardiola.

Han mener heller ikke, at resultatet afspejler kampbilledet.

- Det er fodbold - vi havde mange muligheder i dag, de havde tre eller fire og scorede tre mål, siger City-manageren.

/ritzau/Reuters