Guardiola er tilfreds med smal føring til returopgør

Bayern München vandt kun 1-0 over Benfica, men Pep Guardiola var tilfreds med sine spillere og resultatet.

München: Det er sjældent, at Bayern München kun laver et enkelt mål i løbet af 90 minutter hjemme på Allianz Arena, men i tirsdagens Champions League-kvartfinaleopgør mod Benfica måtte publikum nøjes med Arturo Vidals tidlige føringsmål.

Heldigvis for sydtyskerne var det nok til at sikre sejren på 1-0, som er en smal føring at tage med til returkampen i Lissabon. Men træner Pep Guardiola er tilfreds.

- Det var en hård kamp, men jeg er tilfreds med vores indsats. Benfica har store kvaliteter, siger den spanske træner til uefa.com.

Det lykkedes ikke Benfica at score et udebanemål, men det bliver alligevel en svær opgave i Portugal, mener Guardiola.

- I knockoutkampene er den anden kamp den vigtigste, og den skal spilles i Lissabon. Jeg har set mange Benfica-kampe de seneste dage, og det er et meget stærkt hold, så jeg er glad (for 1-0, red.), siger Bayern-træneren.

Tyskernes landsholdsmålmand Manuel Neuer ville gerne have haft en scoring mere, så et Bayern-mål i Portugal ville tvinge Benfica til at lave fire mål for at komme videre, men han er stadig fortrøstningsfuld.

- Deres (Benficas, red.) backkæde med fire spillere fungerede ret godt. vi var ikke i stand til at score det andet mål, men nogle gange er 1-0 nok, siger Neuer til uefa.com.

Onsdag mødes Manchester City og Paris Saint-Germain, mens Real Madrid gæster Wolfsburg i den sidste kvartfinale.

/ritzau/