Grus i Wilbeks EM-maskine

To nøglespillere i Ulrik Wilbeks EM-trup er løbet ind i problemer. Begge regner dog med at blive klar til EM.

Landstræner Ulrik Wilbek nåede knap nok at udtage sin trup til EM i Norge, før problemerne begyndte at rulle ind.

Allerede ved udtagelsen i mandags berettede landstræneren om, at forsvarsekspert Lars Jørgensen skal opereres for brok, men indgrebet, der skulle have været foretaget tirsdag, er blevet udsat. Oven i dette er styrmanden i angrebet, Joachim Boldsen, løbet ind i en fiberskade i en ligakamp mod GOG.

Med ét er to nøglespillere stemplet som »tvivlsomme« til det EM, som det danske herrelandshold ellers så gerne vil vinde.

I går kunne begge spillere dog melde ud, at de trods den irriterende modgang regner med at blive klar til EM i Norge.

Joachim Boldsen har fået en fibersprængning i den ene læg, og sådan en skade tager det i værste fald fire uger at komme over.

»Det kommer til at betyde, at jeg misser noget kamptræning, men det kan jeg forhåbentlig nå at få i januar. Men man ved jo aldrig, og det er en irriterende ubekendt faktor at have liggende. Kender jeg mig selv ret, så skal jeg nok blive klar, når det gælder,« siger Boldsen til TV2 Sportens hjemmeside.

Lars Jørgensen kunne mod forventning ikke få en brok-operation i Spanien på den måde, han ønskede. Derfor må forsvarseksperten nu tage til München i Tyskland for at få den nødvendige behandling. Operationen skal efter den nye plan foregå på lørdag, og da der er tale om et relativt ukompliceret indgreb, har også Lars Jørgensen fået stillet i udsigt, at han bliver klar til EM