Grosjean er hurtigere end Magnussen i Singapore-træning

Kevin Magnussen gennemførte 22 omgange og blev registreret for 16.-bedste tid i første træning i Singapore.

Kevin Magnussen skrev sidste år historie, da han slog rekorden i Singapore med omgangstiden 1 minut og 41,905 minutter. (Arkivfoto) Thomas Peter/Reuters Fold sammen
Læs mere

Formel 1-danskeren Kevin Magnussen måtte se teamkollega hos Haas Romain Grosjean kørere hurtigere i første træning i Singapore.

Det amerikanskbaserede team meddelte torsdag, at de to kørere fortsætter i 2020 på trods af en sløj pointhøst hidtil i 2019.

Fredag formiddag dansk tid var de to kørere før første gang i aktion efter offentliggørelsen, og her havde franskmanden mest fart i raceren.

Begge blev dog placeret i dårligste halvdel blandt kørerne. Grosjean blev noteret for en 12.-plads i tiden 1 minut og 42,630 sekunder.

Magnussen skrev sidste år historie, da han slog banerekorden med tiden 1 minut og 41,905 sekunder.

Så hurtigt gik det ikke fredag formiddag for Magnussen, der kørte 22 omgange og havde 1 minut og 43,150 sekunder som bedste tid. Det rakte kun til en 16.-plads.

Ingen af dem var i nærheden af Max Verstappen (Red Bull), der var hurtigste mand foran Sebastian Vettel (Ferrari) og Lewis Hamilton (Mercedes).

Fredag klokken 14.30 og lørdag klokken 12 træner Formel 1-kørerne igen på vejene i Singapore. Lørdag er der også kvalifikation, mens der køres om point søndag.

I VM-stillingen er Magnussen på 16.-pladsen med 18 point, mens Grosjean er en tak længere nede med en pointtotal på otte. 14 af sæsonens 21 grandprixer er kørt.

/ritzau/