Grønkjær: Jeg måtte videre

Jesper Grønkjær ærgrede sig voldsomt over, at han fik karantæne og ikke kan være med i returopgøret i Parken mod Benfica.

Da Jesper Grønkjær fik en advarsel efter 45 minutter af Champions League-kvalifikationskampen i Lissabon mod Benfica, vidste han godt, at han havde pådraget sig karantæne til returopgøret i Parken. Alligevel leverede han også i anden halvleg en fremragende indsats i kampen, som FCK tabte snævert med 1-2.

- Det er så ærgerligt. Det er kampe som den kommende i Parken, jeg så gerne vil være med i. Jeg var bevidst om det, da jeg fik kortet, men jeg måtte simpelthen videre og hjælpe holdet, sagde Jesper Grønkjær, der også havde fået en advarsel i udekampen mod Beitar Jerusalem.

Jesper Grønkjær er en spiller, der kan bidrage med den afgørende forskel i de europæiske opgør, og derfor er FCK's målmand Jesper Christiansen også meget træt af at skulle undvære holdkammeraten i Parken om to uger.

- Jesper er utrolig vigtig for os, og det så vi i dag. Han er utrolig farlig på egen hånd, men nu er der i stedet nogle andre typer, der må tage over, sagde Jesper Christiansen.

/ritzau/