Gravgaard: Vi var bedst

FC Københavns Michael Gravgaard mente, at københavnerne set over de to kvalifikationskampe var bedre end Benfica. FCK videre til UEFA Cuppen.

Set over to kampe var FC København bedre end Benfica, selv om det var portugiserne, der vandt begge opgør. Og dermed gik videre til Champions Leagues gruppespil.

Sådan lød vurderingen fra FCK's forsvarsspiller Michael Gravgaard efter onsdagens 0-1-nederlag i Parken. FC København havde det meste af spillet og masser af chancer, men ind ville bolden ikke for hjemmeholdet, mens gæsterne ubarmhjertigt udnyttede deres førte og største chance i kampen.

- Set over de to kampe var vi et bedre hold, men Benfica kunne jo ikke score målene for os. Det kan vi kun takke os selv for, sagde Gravgaard efter kampen til TV2/Sporten.

Han erkendte, at Benficas scoring i onsdagens returkamp skyldtes et svigt i FCK-forsvaret.

- En dødbold, hvor vi glippede vores aftale, og det straffede de første gang. Dette hold har været virkelig hårde ved os ved at straffe den mindste fejl, sagde Gravgaard, der ærgrede sig over, at FCK ikke kom foran i første halvleg, hvor portugiserne var presset i bund.

-Første halvleg dominerede vi og havde den ene kæmpe chance efter den anden, men der stod stadig et stort rundt nul på tavlen. Bittert, sagde Gravgaard.

/ritzau/