Gravgaard tæt på Newcastle

Michael Gravgaard kan snart vise sig at være fortid i FC København.

Foto: Scanpix Fold sammen
Læs mere

Den stabile midterforsvarer med det høje bundniveau har længe været garant for en stærk defensiv base i FCK's startopstilling, men nu er den revisor-uddannede landsholdsstopper tæt på et skifte til Premier League.

Det skriver morgenavisen dato.

Ifølge BBC har Newcastles manager Glenn Roeder set sig lun på den hovedstødsstærke Gravgaard, der også er en trussel i angrebet ved hjørnespark, og som har været anvendt som decideret angriber i sin tidligere klub, Viborg.

Ifølge den lokale Evening Chronicle er Roeder tæt på at lave en aftale om at hente en udenlandsk landsholdsspiller til at forstærke forsvaret.

Han forhandler i øjeblikket med midterforsvarerens klub og satser foreløbig på at lave en lejeaftale for resten af sæsonen.

»Vi kender alt til ham, men vi vil gerne se ham an og lave en lejeaftale for resten af sæsonen,« siger Roeder om spilleren, der ifølge BBC er identisk med Michael Gravgaard.

Det er dog mere end tvivlsomt, at FCK-ledelsen i form af sportsdirektør Carsten V. Jensen, bestyrelsesformand Flemming Østergaard og cheftræner Ståle Solbakken er parat til at sende Gravgaard udenlands på et lejemål.

Der er ingen tvivl om, at der skal anderledes kontante midler på bordet, før man giver slip på manden, der er en af holdets absolutte hjørnesten.

Det fik franske Olympique Marseille også at vide tidligere på måneden, da man forsøgte at hente Gravgaard.

Franskmændene trak følehornene til sig, da de fik at vide, at de skulle op med mere end 20 millioner kroner for at købe landsholdsspilleren.

Hvis FCK-ledelsen skulle nå til enighed med Newcastle om salget, har Ståle Solbakken dog ikke noget akut behov for en ny stærk midterforsvarer.

Dan Thomassen har tidligere udfyldt pladsen kompetent, når han er blevet skiftet ind i det centrale forsvar, og den norske træner er glad for den rødhårede stopper, der har undersøgt muligheden for at komme væk, fordi han ikke længere kun vil være reserve.

Kilde: Dato